Tuesday, 27 December 2011

Bila Mr Simple Dan Mrs Simple Bertemu

Assalamualaikum & Anyeong!

  Dah bacakan tajuk post hari nie,ya Bila Mr Simple Dan Mrs Simple bertemu,ya!Inilah jadi masaalah bila ada dua orang yang hampir sama nama.Nak tahu siapa Mr Simple?Nama dia Akid!
  Dan siapa Mrs Simple?itu pun kamu tak kenal kah?Mrs Simple tue Mimi keh?Semalam dia ada tanya kenapa bagi nama Mrs Simple?Dia nak Mimi terangkan kenapa dalam banyak-banyak nama Mrs Simple jugaklah yang Mimi pilih.
  Dengan selamba badak sumbunya Mimi jawab 'Suka hati aku lah yang kau sibuk apa hal?'.Ya!Maaf ya Akid Mimi agak kurang ajar semalam.
  Adakah budak Akid nie cakap kalau nama yang sama dan hanya tambahan Mr atau Mrs tue couple?LOL! masa tue memang Mimi tergelak habis,jadi Mimi cakap buktikan.
  Dan Mimi menang sebab dia tiada bukti.Dan lepas tue kami jadi kawan sebab dia tukar topik.Tapi budak Akid nie nak suruh Mimi tukar nama,banyak hensem muka kau Akid!
  Tapi akhirnya kami buat kata putus supaya takyahlah tukar-tukar nama,sebab nama kami nie sama sebab secara kebetulan jak.
  Tambah-tambah lagi cara kami dapat nama Simple nie dengan cara yang sama,nak tahu macam mana Mimi dan Akid boleh dapat nama Simple nih?

  Ya dari lagu nih lah kami dapat idea nak dapat nama Simple nih!Cuma Mimi tambahkan 's' je untuk jadikan Mrs Simple.Bila dah dapt tahu yang kami nie dapat nama Simple nih dengan cara yang sama baru kami tahu yang kami nih sama-sama ELF.
  Jadi hubungan kami tambah rapat. :)

   Oke Mimi dah takda idea nak umpat budak Akid nih,
Wassalam .. 

P/s: Kepada Mr Simple A.K.A Akid kalau kau baca post nih kau jangan pulak kutuk aku kat blog kau,kita kan ELF. Haha! :)



  

No comments:

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner