Thursday, 29 December 2011

Oke Inilah keputusannya~

Assalamualaikum .. 

  Mimi tau kau tengah marahkan Mimi kan??Mimi tak kisah Mimi buat nie semua untuk kau oke?kalau dalam fikiran kau lain,Mimi tak tau.
  Kau tahu kan tahun depan kau mau ambil SPM,itu lebih penting dari hubungan kita.Kau tau kenapa Mimi tiba-tiba jadi begini?sebab Mimi mimpikan kau gagal SPM.
  Ya!itu adalah peraka yang paling Mimi tak mahu berlaku dalam hidup kau,Mimi tahu harapan mak dan ayah kau menggunung tinggi terhadap kau,tambahan lagi kau nie anak yang sulung.
  Walaupun kau cakap kau dah tak nak tengok Facebook,Twitter dan blog Mimi,Mimi tak kisah cuma kau dah kantoi sebab adik kau cakap yang kau selalu pergi blog Mimi,alasannya sebab nak tahu perkembangan harian Mimi.
  Kan Mimi dah pernah cakap,apa yang kau buat semua Mimi tahu,jadi jangan nak sengaja nak kelentong Mimi :)
  But sorry keh?mungkin kau still marah,jadi kalau tak puas hati kau call je Mimi akan dilayan juga :)

Wasslam ..

P/s: budak 'KAU' dalam post nie jangan kau tak nak mengaku pulak dalam post nie kau .. :)

No comments:

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner