Sunday, 18 March 2012

Game :)

Assalamualaikum&Annyeong!


Cutie Princess :) 

Hohoi!esok dah mula sekolah,
macam tak cukup je cuti kali nie kan?

Cuti satu minggu nie kerja Mimi tak lain,tak bukan 
mengahadap laptop je lah.

Selain tue Mimi ada juga sekali-sekala main game,
tapi game tu taklah best dan mencabar.
Nak tahu game apa yang Mimi main?

nie bukan game keh?
nie Kim Taeyeon
   
Mimi sebenarnya main petville!
hoho dah tak da kerja Mimi nie :)

okelah Mimi nak sambung main game,
Wassalam :) 

2 comments:

daya said...

assalamualaikum , nak tanya Contest Picture BFF Awsem tuh dah habiss ey ? nak thu pemenang die bolehh ? hihi terima kasih ;)

Syamimi said...

waalaikumsalam,dah habis dah,pmenang akan d umumkan pda 20.03.2012 :)

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner