Saturday, 24 March 2012

Mulai Hari Nie ...

Assalamualaikum&Annyeong!

Tiffany !!
   Yuhuu .. mulai hari nie Mimi nak bagitau yang Mimi hanya akan dapat brodband setiap hari sabtu jerp,jadi Mimi dah tak leh nak update blog mahupun bukak Facebook.
   Jadi siapa yang ada follow blog Mimi,minta maaf keh?akan ambil masa yang lama untuk mengfollow kamu balik.
   Ouh yaa .. lupa pulak nak bagitau,telefon bimbit Mimi dah kena rampas.Jadi sebarang panggilan ataupun masej akan ditapis oleh ayah Mimi >_<

Sekarang nie semua perbuatan Mimi kena control >_<
Wassalam .. 

4 comments:

Nurrul said...

kamu ada exam ker ? ? Good luck !

Syamimi said...

ha'ah tp dah lma dah .. dah abis dah pun :)

AMNA said...

Uhhh , ayah awak sama mcm ayah saya.. tp , ayah saya baik sikit arr..

Cuma dia just kontrol lappy je ( dia akan tutup internet kalau org panggil kami x sahut-2 XD )

Syamimi said...

haha .. demi kebaikan saya dan akak saya jga ayah sya buat mcam tu :)

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner