Saturday, 14 April 2012

Post Gila

Assalamualaikum&Annyeong!

Makcik Yoona!!

Heyheyheyhey!
OKe sekarang nie Mimi tengah bosan gila tahap cipan,
tak tau nak buat apa time-time hujung minggu macam nie.

Mimi time-time macam nie biasanya Mimi keluar jalan-jalan dengan kawan-kawan Mimi,
tapi hari nie Mimi kena jaga rumah sebab Budak Doraemon ada kelas tambahan SPM.
Takpalah berkorban demi pelajaran kakak apa salahnya kan?
:P

Nak Blogwalking pun Mimi dah tak tau nak pergi blog siapa,
semua dah habis Mimi bantai.

Nak buat kerja sekolah,
Mimi still dalam mood malas.

Jadi sekarang nie Mimi just dok layan lagu kat dalam laptop ja la,
sebab youtube sangat lambat + lembab mengalahkan siput :)

Okelah Mimi nak baca sabahan troll,
baca sabahan troll lagi best :)
Wassalam ..

P/s: post nie macam banggang ja XD

No comments:

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner