Saturday, 30 June 2012

Mimi In The House !

Assalamulaikum&Annyeong!!


HeyHeyHey!!
Dah lama lama lama Mimi tak update kan?
sangat lama , dan sangat rindu nak update :)

Mimi sekarang sangat sibuk mengalahkan menteri :p

Mimi hari tu pergi Kedah sebab ada perkhemahan,
perkhemahan tu kat dalam hutan. 
Jadi memang Mimi tak boleh nak buka laptop pun,
line pun takda :)

Lepas tu balik dari Kedah,
sekarang ni tengah sibuk pasal sukan sekolah,
Alhamdulillah dah habis pun hari ni.

Sekarang ni baru la sempat nak update,
tapi updatenya ntah apa-apa,
Mimi pun tak faham sebenarnya 
apa tujuan Mimi update blog kali ni :p 

Oke Mimi pun dah malas nak berceloteh panjang,
Mimi tau kamu pun dah malas nak membaca,
jadi Mimi sudahkan dengan
Wassalam ..

p/s : lalala ~

Type By,
Budak yang dah takda idea : Mimi Adnan

No comments:

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner