Saturday, 29 September 2012

Berubah Sedikit :3

Assalamualaikum dan Annyeong !!


Hai Hui Hai Hui !!
Cak Cak Cak !
Lawak tak blog Mimi sekarang ?
Kalau buruk angkat kaki sikit :p

Okeh agak sangat lama Mimi dah tak buat header sendiri,
sekarang ni Mimi buat pun ingat-ingat lupa .
Dan akhirnya BERJAYA  *Tepuk tangan sambil kebil-kebilkan mata :p

Nak tengok tak ? Header yang Mimi buat ? 

Ni header yang sekarang ni tergantung+terletak kat blog Mimi .



Yang ni Mimi cuma jadikan cover photo Fecebook.Sebab terlalu cantik :p *JK


NANTI DULU ..

Selain tu Mimi ada gak buat untuk button follow .

Keh kalau nak gelakkan dipersilakan , sebab memang tak cantik pun :)

DAN LAGI SATU !

Mimi nak ucapakan banyak-banyak terima kasih kepada empunya blog sebab kat situlah Mimi dapat banckground nih . Haa ! cantikkan ? 
Tulah Mimi tergoda + terpikat :)

Okeoke.
Stop sebelem lagi banyak Mimi mencarut :p
Wassalam :)

P/s: Alhamdulillah , sekolah Mimi mendapat Johan untuk pertandingan bicara berirama.Tak sia-sia kami berlatih dengan bersungguh-sungguh .Hope kami (SMKL) dapat mewakili Labuan ke Johor nanti :)
*Ayat tu menjegelkan ye Mimi 

Type By ,
MimiAdnan :)

2 comments:

Swaggie ♥ said...

mimi .. mana kau buat header tu ?

Zaqwan Salleh said...

wahh cantik laa design design mimi, ada bakat nih hehe ^^

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner