Monday, 26 November 2012

Hidup Ini ...

Assalamualaikum & Annyeong 

Apa yang mereka sedang lakukan sebenarnya?? 


Huiiii, dah lama rasanya Mimi tak update blog kan?
last Mimi update pun semalam tapi itu pun Mimi just bagi freebies sahaja.

Macam ni Mimi nak tanya ni,
Oke tak kalau Mimi tukar link blog ni??
Tapi rasa macam rugi pula kalau nak tukar, sebab link ni dah ramai orang tahu :/

Tapi apa kaitan tajuk entry ni dengan post Mimi kali ni??
Sebenarnya, tak ada kena mengena pun :p
saja nak buat tajuk yang gempak-gempak.

Sorii kalau buat kamu semua marah :p
saja je nak buat nakal.

Okelah sampai sini sahaja buat kali ni,
Wassalam :)

P/s : Minggu ni Mimi akan pulang ke kampung, tapi ada masaalah sikit. Nak tahu apa masaalah Mimi? Nanti Mimi akan update keh?? :D

Type By,
MimiMohdAdnan :) 

1 comment:

Dunia Wilma said...

Tak perlu tukar la Mimi...
Dah banyak followers tu ^_^

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner