Saturday, 15 October 2011

Yey! Berjaya!

Assalamualaikum ..
Lama betul Mimi tak update blog nie,
Mimi rasa,dah 4 hari Mimi tak buka blog dan facebook.

Mimi cuba buat macam nie sebab dah tak lama lagi nak exam akhir tahun,
tapi masa nak exam nie,
macam-macam tugasan yang kena bagi oleh cikgu,
nak ulangkaji pun susah.

Mula-mula Mimi malas nak buat,
tapi bila cikgu cakap,
'kalau kamu tidak menghantar pendaftaran esok,kamu tidak akan lulus exam,'
Mimi terus tepuk dahi.

Hari Mimi akan kesekolah untuk menjalankan expriment science kat sekolah,
kami akan buat experiment tentang cell,

dan kami terpaksa buat Microsoft PowerPoint.

Okeylah,Mimi nak berkemas-kemas nie,
wassalam~




No comments:

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner