Wednesday, 23 November 2011

Kerja Yang Sama~

Assalamualaikum ..
Hari nie Mimi nak share tentang kebosanan Mimi kat rumah,
Kalau cuti sekolah nie kadang-kadang bosan gak,
sebab Mimi akan buat kerja yang sama.

Tapi syukur kali nie ada benda yang lain,
sebab sekarang nie ada list baru dalam aktiviti Mimi dalam sehari,
iaitu bermesej ..

Ramai orang cakap yang bermesej nie bazir kredit jak,
tapi bagi Mimi tak,
sebab mesej yang Mimi terima memang TERBAEK!

Mimi bermesej bukan dengan artis pun,
cuma orang nie sangat memahami
iaitu Najiha~

Memang tiada orang lain yang nak mesej dengan Mimi,
yelah Mimi bukan popular :)

Selalunya kalau Mimi bermesej dengan budak Jiha nie,
mesti ayat dia tue kelakar,
tapi kalau kat depan-depan tak kelakar langsung ..
(dia malu kot :P)

Malulah tue konon,
kat kampung kami jugak yang macam orang gila ..
Budak-Budak selalu gelar kami nie
makcik JOYAH ..

Makcik Joyah?sapa tue?
nak tau tak?

Makcik Joyah nie makcik yang tak pandai berhenti bercakap,
membebel jak,
tapi kami bukan membebel lah~
kami cuma kalau berjumpa tak leh stop bercerita ..

Haha ..
apa yang kami ceritakan pun entahlah,
mengarut ..

Okelah,
Mimi nak sambung bermesej ngan budak Jiha nie ..
Wassalam~

P/s: Gila betul post kali nie .. :)


No comments:

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner