Friday, 30 December 2011

Semangat Tahun Baru

Assalamualaikum & Annyeong!

  Nak tahu tak siapa yang bersemangat nak tahun baru nie?Mimi?bukanlah.Sebenarnya yang terlalu semangat nak naik tahun 2012 nie ialah Kid,dia nie awal-awal dah belajar.
  Maklumlah Kid nie tahun depan dah nak SPM.Tapi walaupun nak SPM perangai masih belum matang,kalau Mimi dengan dia,Mimi lagi nampak matang tau *Perasan*.
  Tapi ada satu perkara yang merisaukan Mimi pasal budak Kid nie,dia nie tak pandai risau nak ambil SPM, kalau orang lain ada yang sampai nak pecah kepala nak SPM tapi Kid nie relax je Mimi tengok.Takpalah Kid janji rock.
  Nak tahu apa yang dibimbangkan Mimi pasal Kakak Mimi A.K.A Kid nie?Mimi risau pasal target dia untuk semua matapelajaran.Kalau kita mestilah nak target 8-10 A kan?Tapi yang budak nie selamba badak air dia jak target lain daripada yang lain.
  Nak tahu berapa budak Kid nie target?Bacalah post dia nie Klik nie!Siapa dah baca tue mesti terasa agak terkejutkan?kalau tak terkejut pun ada Mimi kisah?haha!*gila*. Takpalah janji kau bahagia wahai kakak ku yang tercinta*yay?!*
  Okeylah Mimi nak stop kat sinilah,kalau lama-lama nanti termengumpat pulak,
Wassalam .. 

P/s:KIDKIDKIDKIDKIDKIDKID! :) 
  

No comments:

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner