Friday, 30 December 2011

AMBER & DONGHAE

Assalamualaikum & Annyeong!

  Hari nie Mimi gatal tangan pergi bukak macam-macam blog,dan laman website.Sebab dan bosan gila tahap cipan,Dan bila Mimi dah start menggodek sesuatu memang akan jumpa apa-apa.
  Tiba-tiba hati Mimi tergerak nak bukak AllKpop,selalunya Mimi malas sebab biasanya berita kat sana banyak gossip sahaja,tapi kali nie Mimi jumpa sesuatu yang best.
  Kalau nak tahu apa kaitan Amber & Donghae dalam post kali nie ringankan tangan untuk gerakkan tetikus dan Klik nie.
  Kalau dah klik tue mesti baru perasankan muka mereka tue macam kembar?Mimi pun sama,sebelum nie nampak macam tak sama,tapi bila dan nampak gamabr nie baru perasan.
  Tapi walauapa-apa pun sakarang nie Amber dah ada nama baru,nak tahu apa nama baru Amber nie?nama baru dia ialah Little Donghae.
   Haha!takpalah Amber,Little Donghae pun Little Donghae lah,kau tetap comel ^_^ 

No comments:

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner