Tuesday, 10 January 2012

Mimi Betul-Betul Benci

Assalamualaikum&Annyeong!
  Hari nie Mimi nak bebel pasal ciri-ciri orang yang Mimi tak berapa nak suka,kalau ada yang terasa dengan post Mimi kali nie,minta maaf lah yerk?Tak sengaja. 

  Ciri-cirinya ialah:

Control macho,walhal tak hensem mana pun,mamat poyo Mimi punya lagi hensem. (Lelaki)

Perasan hensem,muka tak seberapa tapi nak yang hensem-hensem,cerminlah diri tue keh?(Lelaki)

Kalau kat dalam Facebook,status berlambak tak pa tapi ejaan bahasa tue Aque takx kiSha kalau lama-lama Mimi baca status macam nie boleh juling mata Mimi.(Lelaki&Perempuan)

Profile Picture kat Facebook pakai tudung,tapi memaki hamun,apahal?(Perempuan)

Gambar yang digunakan kat Facebook tak senonoh,mana letaknya akhlak kamu nie?kenapa tak letak gambar bogel je kan senang?(Perempuan)

Perasan hebat,Mimi bawa jumpa orang lagi kuat baru tau langit tinggi rendah.(Lelaki)

Perasan hebat,konon tomboy,tomboy nenek dialah kena gertak dah takut(Perempuan)

Perampas,macam lah dah takda orang lain dalam dunia nie,orang punya jugaklah yang kau nak kan?(Perempuan&Lelaki)

Cakap orang dia sendiri buat,macam ngek je(Perempuan&Lelaki)


Okelah done sampai sini jak,
nanti terlebih-lebih pulak.
Wassalam .. 

P/s:dah baca?terasa kah?sorry .. 

No comments:

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner