Tuesday, 7 February 2012

Bila Nie?

Assalamualaikum&Anyeong!

  Hari nie,emak Mimi dah kena masuk wad,yalah orang dah terlepas hari memang macam tue busy keluar masuk hospital je kerjanya.
  Emak Mimi dah terlepas hari lebih kurang 1 minggu dan hari nie dah masuk hari yang ke 9 lambatnya.Huhu hebat betul bayi yang ada kat dalam perut emak Mimi tue kan?Degil betul!Orang berdebar-debar kat sini,dia boleh duduk relax je kat dalam perut emak Mimi.
  Tapi walau apa-apa pun yang Mimi harapkan ialah keselamatan dan kesihatan emak Mimi,biarlah emak Mimi dapat melahirkan seorang bayi yang sempurna sifatnya.
  Tapi yang paling penting ialah harap-harap emak Mimi dapat melahirkan adik baru Mimi tue dengan senang dan tak sakit.Yalah kesian emak Mimi dah melahirkan 4 orang anak.Mesti sakit kan?jangan tanya Mimi keh?
Okelah Mimi nak ulangkaji pelajaran nie,
Wassalam :)

P/s: hari nie Mimi ada beli kek untuk emak Mimi,tapi sayangnya emak Mimi dah masuk wad,mana boleh makan benda yang manis-manis,untung-untung keluarga besar Mimi makan :) 

No comments:

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner