Saturday, 4 February 2012

PKBM (Darat)

Assalamualaikum&Annyeong!

  Hey!rasanya dah lama Mimi tak update blogkan?Ya memang lama,nie yang membuatkan Mimi rindu nak update blog nie.
  Kat sekolah Mimi dah bermulanya aktiviti kokurikulum.Bagi Mimi kokurikulum nie sangat memenatkan,yalah setiap badan berunifom mesti ada kawad,perjumpaan dan banyak lagi lah.
  Dan dah memang nasib Mimi dapat PKBM (Darat),PingPong dan Kelab Pelancongan.Ramai orang tanya kenapa Mimi pilih PKBM (Darat)?jawapannya ialah : 

Best,sebab latihannya macam tentera darat :)

 Dan yang bestnya sekarang nie,kulit muka Mimi dah semakin gelap,ialah mana taknya hari rabu lepas,kami ahli PKBM (Darat) di jemur kat bawah sang matahari,memang panas dan memenatkan tapi best.
 Mimi dah ikut PKBM (Darat) nie dari tahun lepas lagi,jadi Mimi taklah kekok bila kena suruh kawad.Tapi yang pentingnya kat dalam PKBM (Darat) nie yang Mimi paling suka ialah pakaiannya,cantik dan smart.Nak tengok?

  Hah!nie lah bajunya,tapi nie namanya baju kerja ataupun baju no 3.Mimi kat dalam nie paling hujung dari kanan.Masa nie Mimi rasa macam nak mati sebab baju tue sempit gila.
  
Okelah Mimi nak main game nie,
Wassalam .. 

P/s: Kalau kat sekolah kamu ada PKBM (Darat) try lah ikut,tak rugi pun :) 



No comments:

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner