Friday, 18 May 2012

Apabila Mimi Mengambil Exam Paper

Assalamualaikum&Annyeong!!

Cak ~

Huuu .. time-time tengah nak exam pun Mimi boleh selamba badak je update blog kan?
Dah gila kot Mimi nih :p

Lek arr hari ni hari Jumaat,esok bukannya sekolah pun :) 
Lagipun hanya tinggal beberapa paper lagi,
tapi walau macamana pun Mimi tetap takut :3

Mimi harap dengan segala perjuangan Mimi yang tak seberapa ni dapat la Mimi keputusan yang dapat memuaskan hati ayah Mimi.

Mimi takut kut-kut la kalau Mimi tak pass exam kali ni
alamatnya bye-bye la kepada semua kesenangan Mimi selama nihh ..

Tapi Mimi tak nak la jadi macam ni :

huuu . 

Kalau Mimi jadi macam ni,
memang sah la kena celoteh 24 hari 27 malam :p

Okelah Mimi dah penat menaip,
kalau kamu tak baca awas kamu :P
Wassalam :) 

Type By,
Mimi Adnan

4 comments:

Si Matatajam said...

Exam mmg penting Tp blog untuk redakan stress...wish u luck dear

Syamimi said...

yup btul tu .. skali skala :)

AdilaAzmir™ said...

good luck mimi ^^

Syamimi said...

thx adilaazmir .. :)

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner