Sunday, 13 May 2012

Post Bosan : Baca saja la :)

Assalamualaikum&Annyeong!!

bluurrr :p

Heyy!!
Apa khabar semua?!!
Dah lama Mimi tak update kan?
:p

Mimi sebenarnya nak share macam-macam cerita,
tapi nanti kamu semua bosan pula nak baca :)
So Mimi malas nak taip :p

Sebenarnya dalam minggu ni Mimi selalu sangat sedih,
sebab tu Mimi rahsiakan laa,
tak kan la semua Mimi nak bagi tahu kan?

Mimi tak sangka ada juga manusia dalam hidup Mimi yang jenis gunting dalam lipatan,
madu Mimi berikan,
tuba yang dibalas.

Buat sakit hati ja Mimi nak cerita,
orang-orang yang tertentu sahaja tahu perasaan Mimi nih.

 Dan yang Mimi pula boleh-boleh menangis pasal hal yang remeh,
bazir air mata saja.

Okelah Mimi dah penat menaip,
jangan kamu tak baca pula.
Wassalam :)

P/s : Sakit kepala Mimi fikir pasal budak tu!
Type By,
Mimi Adnan

2 comments:

zera eira said...

zera baca lah post awak. :)
jgn sedeh2 yaa. :)
chill baby.

Syamimi said...

haha .. gud girl :)
huuu .. tgh skit hati nihh mmbara sangat :'(

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner