Thursday, 16 August 2012

Pencuri Entry !!!!

Assalamualaikum & Annyeong !

Wah kali ni Mimi update entry dengan perasaan yang agak marah yang meluap-luap!
nak tahu mengapa ?
Sebab ada bloggers yang COPY entry Mimi dan buat macam abah dia punya entry !!!

Dah kalau kering idea sekali pun memang boleh copy tapi bagi tau dulu sekurang-kurangnya bagilah tau kat cbox ke comment ke ? ni tak buat mcam entry sendiri lepas tu type kat bawah tu penat menaip blablabla

Nak tahu bloggers mana yang ambil entry Mimi?

dan entry Mimi :

see ? samakan ?

nak lagi teruk ? tengok gambar-gambar yang Mimi dah printscreen :

agak terkejut time Mimi nampak 

Kalau tengok entry Mimi gambarnya sama 

Gambar ni sebelum Mimi buat entry ni tak ada kat google, sebab gambar ni Mimi yang buat sendiri menggunakan photoscape !


Dia ubah nama Mimi dalam entry tu 



Dia terlupa atau mungkin tak nampak nama Mimi kat situu , kan dah kantoii !

Mimi tak tau lah betul ke tak, tapi kalau Amirah Hanim mungkin Mimi akan percaya

Ni yang Mimi tulis kan entry Mimi, samakan?

Betul kah cikgu kau ada cerita kat kau ?? 



Yang ni memang benar cikgu Mimi ada ceritakan , depan kawan-kawan Mimi lagi !

Ha ! apa perasaan kamu kalau tengok entry kamu kena copy dan di tukar-tukar nama?buat macam abah dia punya entry, memang Mimi ada suruh sebarkan , tap sekurang-kurangnya BAGI TAHU !



P/s : Kepada Nuradilla Shahirah A.K.A yang dah curi entry Mimi ni , Mimi bukan nak malukan kau , tapi untuk kasi sedar kau , coz kau buat ni salah, lepas ni kalau nak ambil entry orang bagi tahu bukan buat tak tahu. Oke mungkin ada bahasa Mimi yang kasar dalam entry kali ni , sori Mimi tengah panas nak mati sekarang ni, dan mungkin ada yang akan membenci Mimi, tak kisah coz ni mulanya daripada awak sendiri :)



Type By ,
MimiAdnan -budak yang tengah panas



10 comments:

AmyZana said...

sye dah tegur dah dia. tak tahulah kalau dia nak marah ke ape. sye ckp kalau nak copy paste entri org pun kenelah give credits to the right full owner... :/

-meeSUPERGIRL- said...

ALOLO sabar je la .. hihihi. marah bebenor ..

FarraTiffany said...

Takpe sabar jelha wak . dia tu takde IDEA suka meniru org . Saya tengok pun entry dia dh menjadi sya marah COPYCAT !

Hajarrrrrrrrrrr. said...

Tak elok aibkan orang lain. Boleh hilang pahala puasa. Kalau panas sangat, bincang kat fb ke, twitter ke. Sabar je lah okei? btw Selamat Hari Raya!! :D

shamin batrisyia said...

mimi .. sabar ek .. aku baca pun geram aku tgk budak tuh -.-

Syamimi said...

@ AmyZana : oke thx , btw klu dia nk mrah kena pada dia blik coz dia yg curik dulu :)

Syamimi said...

@ -meeSUPERGIRL : tgah bersbr la nihh :)

Syamimi said...

@ FarraTiffany : jaga-jaga nnti entry awk lgi yg di copy oleh dia >.<

Syamimi said...

@ Hajarrrrrrrrrrr. : kira baik sya update , klu sya inbox dia kat dlam fb ke , atau sebagainya sya takut sya terMAKI dia , coz sya ni lemah iman , mlut lancang >.<

Syamimi said...

@ shamin batrisyia : pnas kan shamin ? blum lgi kmu rasa min , :)

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner