Friday, 10 August 2012

Twitter :)

Assalamualaikum & Annyeong !!


Oke sekarang ni Mimi tengah selalu dok sibuk layan twitter,
Mimi memang rajin buka twitter , tapi followers and tweet Mimi tak lah sampai berribu-ribu
coz Mimi masih baru :)


Oke nampakkan ?? jangan ketawakan please :) Mimi memang tak sehebat kamu semua :)

First time Mimi pakai twitter, memang macam orang banggang :p
tapi bila dah diajar cara-cara guna twitter oleh Encik Firza A.K.A budak tak matang baru Mimi gila twitter.
* Firza saya sedang perli kau nihh :p

Mula-mula Mimi selalu tanya kat Firza apa yang bestnya twitter'
Dan dia selalu jawab 

Nak Tahu Buat laa 

Best gilakan jawapan budak nihh ,
fuhhh sebakul dosa Mimi perli budak Firza nihh :p

Akhirnya Mimi pandai/boleh/tahu untuk pakai twitter nih ,
thanks AHMAD FIRZA !! :)  

Okelah Mimi nak teruskan perjuangan Mimi kat twitter :)
Sesiapa yang baca @ terbaca entry nih, kalau ada twitter follow-follow la Mimi,
dijamin akan di follow balik , coz Mimi ni kan baik :p
*oke perasan xD

Wassalam :)

p/s : Firza Oh Firza :)

Type By,
Sahabat Sengal Firza : MimiAdnan :)




2 comments:

Cik Eija Hassan said...

wahh.ada twitter.akak takde twitter pun sygg.huu T__T

Syamimi said...

@cik Eija Hassan : akak try la buat , best tauu :D

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner