Sunday, 27 November 2011

F[x] Punya Story

Assalamualaikum ..
Hari nie Mimi sekali lagi kebosanan sebab tiada aktiviti yang dilakukan,
tapi kali nie Mimi bongkar file-file kat dalam SM Entertainment punya blog dan Mimi jumpa video nie
Mimi teruja tengok video nie,
sebab sebelum nie Mimi tak pernah lagi tengok kumpulan lain punya making film
kecuali Super Junior.

Dan sekarang nie Mimi tengah geram tengok kecomelan 
seorang dari lima anak dara nie
Sulli :)

Dan dalam ramai-ramai ahli F[x] nie Mimi paling suka sekali
AMBER!
Okeh dia nie perempuan oke?
jangan tersalah anggap

Comelkan Amber?
walaupun dia nie macam lelaki tapi kalau tengok dalam video yang Mimi share tadi tue
ada nampak sikit-sikit keperempuanannya.

Oke yang lain-lain tue Mimi taktau nak cakap apa tentang mereka tapi nie lah F[x]
Lima-lima kat dalam f[x] nie cute

Ouh ya!
Sebelum tue Mimi nak share Music Video full NU ABO nie
takkanlah nak tengok making film jak kan?
klik nie: NU ABO F[x]

Kalau dah tengok video tue,
kalau masih rajin nak tengok video yang lain 
tengok video nie lak keh?
klik nie: Chu~ F[x]

Chu nie pula lagu yang kedua best bagi Mimi
semua cute dalam video tue,
dan dalam lagu Chu nie Mimi suka dengar Amber Rap.
Tapi EunHyuk is the best Rapper.

Kalau masih lagi rajin tengok video nie pulak
klik nie: Hot Summer F[x]

Hot Summer nie Mimi suka dengar tapi tak best macam Chu,
kalau tengok video Hot Summer nie 
memang best sebab tarian mereka lawa terutamanya 
masa Amber menari nampak macam lelaki
tapi dia perempuan okeh?

Kalau masih lagi nak tengok video F[x]
cari lah sendiri kat youtube 
kat sana ada berlambak video F[x]
Mimi malas nak cari
haha!

Okeylah Mimi nak solat Asar dulu 
Wassalam~

P/s: Korean lagi .. :)





No comments:

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner