Sunday, 27 November 2011

Oke Mimi sedar Mimi Siapa ..

Assalamualaikum .. 
Malam nie Mimi tak dapat nak lelapkan mata,
sebab apa Mimi pun tak tau ..

Jadi aktiviti Mimi malam-malam macam nie cuma
online Facebook je ..
Masa Mimi buka profile Mimi 
ada 26 notifications ..

Dan Mimi check lah satu-persatu
dan ada 4 comments kat profile pictures album Mimi,
dan Mimi terus klik ..

Dan Mimi terima
Dua kutukkan dan satu pujian ..
Terima Kasih Budak Baik
Pandai koe jaga hati Mimi ..

Nak tengok apa kutukkan yang Mimi terima?
tengok nie:
Kotak warna merah tue penghinaan
Kotak warna pink tue budak baik 

GEMUK 
ya itulah kutukkan yang Mimi terima,
mula-mula Mimi memang tak kisah tapi bila ternampak balik-balik
diri Mimi nie macam rasa terhina pulak .. 

Tapi Syukur dalam ramai-ramai orang yang online
ada dua orang sahaja yang tahu Mimi tengah sakit hati dengan dua ekor monyet tue,
dan sekarang nie mereka berdua tengah na memujuk Mimi 
Terima Kasih Budak ..

Dan gara-gara hal nie Mimi terpaksa terima cabaran budak Tinggi,
Insya-ALLAH Mimi akan cuba Okeh?

Sekarang nie Mimi selalu tengok chat budak lelaki yang Mimi sayang,
dan ayat nie memang buat Mimi tergelak 
'alah persetankan monyet tue,sebenarnya dua ekor monyet tue cemburu koe chubby'

Dan ayat dari seorang abang angkat Mimi yang sangat terbaek
'oke Mimi dengar nie,mereka tue sebenarnya mungkin tak sedar dah membuatkan seorang mahluk ALLAH yang comel nie sedih,dan Zizou faham perasaan Mimi.'
'Ya mungkin kalau Mimi sabar dan tak memaki mereka berdua Mimi akan dapat pahala dan mereka akan kutip dosa.Tambahan pula mereka menghina ciptaan ALLAH'
Oke ayat nie Mimi translate dan ada yang Mimi ubah perkataannya supaya tak nampak nerd

Oke sampai sini jelah 
Wassalam~









4 comments:

fyqahika said...
This comment has been removed by the author.
Syamimi said...

Fika: koe b'mmpi ka? haha ..

aimee nyzam said...

mimi....sabor yer sayang,,,, aq pown gemuk gak... x per siaplah kalau aq jmpa bdak tuh...:'(
org gemuk cute apa like u(perasan) n me...hahahaa kidding :)

Syamimi said...

Aimee: haha,tp skurng-krnagnya koe blum pernah kna hina kan?? takyahlah nak skitkan orng yg ckp ak tue,doakan dia yg jdi gemuk satu hri nnti lg b'baloi ..
haha .. koe mmg cute pun ..

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner