Sunday, 19 February 2012

Haiya Penat Lorh

Assalamualaikum&Annyeong!

  Hye Hye Hye!rasa nya dah lama tak update blog,wah contest Mimi dan Hanim nampaknya mendapat ssmbutan.Terima Kasih kepada yang dah join.
  Tapi bukan cerita tentang contest yang Mimi nak bebelkan,tapi Mimi nak bebel pasal kaki Mimi yang sakit. Haha! kaki sakit pun na kecoh >_<
  Nak tahu macam mana kaki Mimi boleh sakit dan kejang?sebab KAWAD.Ya,kawad kalau sekejap-sekejap tak mengapa,tetapi ini tidak,dari jam 0700 pagi sampai lah jam 1100 pagi.Lamakan?
  Taklah lama sangat cuma kami kawad nie terlalu banyak pergerakkan.Kalau silap sikit jak kena suruh berhenti, tambahan pula Mimi nie kadet baru memang masaklah.

Okelah Mimi nak masuk tidur,
Wassalam :)

P/s: sakit sangat sampai nak menangis :/

2 comments:

shaheeda said...

kesian mimi :)

Syamimi said...

apa bleh bwat,nasib badan :)

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner