Sunday, 19 February 2012

Twitter Oh Twitter

Assalamualaikum&Annyeong!

  Siapa kat sini ada twitter?mesti ramaikan orang yanga ada twitter kat zaman yang moden nie,tapi sayangnya twitter nie tak lah sepopular facebook.
  Walaupun tak lah popular mana,tapi Mimi lebih suka buka twitter milik Mimi sebab twitter takda notification macam facebook.
  Untuk pengatahuan Mimi nie dari dulu dah ada twitter,tapi maklum lah Mimi nie pelupa tahap nenek kebayan.Pelupa betul,kalau nak dikira kadang-kadang akaun twitter Mimi agaknya dah lebih dari 10.
  Tapi untuk mengelakkan Mimi lupa lagi password twitter,Mimi tulis password twitter Mimi kat dalam laptop. Haha pintarkan?*cehh .. 
  

  Okelah Mimi nak log out nie,sebab Mimi nak pergi shopping!huhuhu.shoppinglah sangat duit kat dalam dompet dah habis.

Okelah Mimi nak undurkan diri dulu,
Wassalam ..

P/s: duit oh duit mana Mimi nak cari nie :/

No comments:

 
© Copyright | All Right Reserved by Owner